Sommerløbet på Ring Djursland

Der var drama både på og udenfor banen på Ring Djursland i weekendens Sommerløb. Den regerende mester fra 2018, Martin Andersen, kom først over målstregen i finaleheatet i Super GT-klassen, men måtte efterfølgende se sig diskvalificeret.

Efter løbet viste det sig imidlertid, at et forhjulsophæng på hans racer ikke overholdt de reglementerede mål, og han måtte aflevere sejren til Kevin Rossel, der dermed kunne udbygge sin føring i mesterskabet. På de efterfølgende pladser fulgte Christian Sørensen og Frederik Nymark.

Martin Andersen og Ole Petersen havde en kontroversiel kollision, mens de dystede om føringen i 3. heat. Protest fra Ole Petersen blev afvist af dommerne.

Men der var drama og straffe allerede fra første heat, hvor både Ole Petersen og Christian Sørensen blev dømt for tyvstart, og heatvinderen Mikkel Mac mistede sejren, da han blev idømt 6 strafsekunder, efter han havde bremset hårdt op efter målflaget til fare for de efterfølgende.

En ærgerlig og uheldig afslutning på en ellers spændende race-weekend for Martin, som gav en fantastisk opvisning i motorsportens superklasse!

Martin er nu nummer 3 i det samlede mesterskab – så alt er stadig åbent!