Motorsport

TCR åbningsløb 2020

Det første TCR løb i Danmark er nu kørt. Der blev vendt op og ned på en hel del undervejs, men Martin sluttede på en fortjent delt 3. plads i mesterskabet. Rigtig godt kørt!

Vi ser spændt frem til næste løb den 5. og 6. september ???? – som forhåbentlig giver lov til tilskuere. Foto: Andersen Motorsport

Så starter sæson 2020

Martin Andersen – Andersen Motorsport – kommer til at køre i den nye TCR- klasse i denne sæson. Det bliver i en Hyundai i30 N TCR, som er en vaskeægte racerbil der yder 360 HK og har en slagvolumen på 2.0.

TCR er et stort, afprøvet racerløb i international motorsport, som tæller alt fra 15 forskellige nationale mesterskaber til verdensmesterskabet WTCR. Derudover er TCR en udbredt bilklasse til langdistanceløb verden over, og langt om længe får Danmark nu også et nationalt TCR-mesterskab.

Martins model har i øvrigt vundet WTCR Internationalt de seneste to år, så det bliver rigtig spændende at følge Martin – tage kampen op – mod Jan Magnussen, Casper Elgaard, Kasper H og alle de andre topkørere i klassen.

Der bliver kamp til stregen!

Der er sæsonstart i weekenden den 20. og 21. juni på Jyllands-Ringen.

Her får du lige Martins CV som racerkører:

  • 2020: TCR Denmark
  • 2019: OK Mobil1 Super GT Danmark
  • 2018: OK Mobil1 Super GT Danmark – DANSK MESTER
  • 2017: OK Mobil1 Super GT Danmark
  • 2016: DTC
  • 2015: DTC
  • 2014: Yokohama Super Cup – DANSK MESTER
  • 2007: Gokart

Finalen på Padborg Park 2019

Sæsonen er slut for motorsportens superklasse – SuperGT.

Det lykkedes desværre ikke for Martin Andersen at generobre mesterskabstitlen igen i år.

Se mere her…

Night Race 2019

Den forgangne weekends Night Race var en fantastisk event med rigtig dejligt vejr, hyggeligt samvær og super spændende dueller i Super GT…

Du kan se meget mere her…

Copenhagen Historic Grand Prix

Andersen Motorsport havde en rigtig OK men dramatisk weekend ved Copenhagen Historic Grand Prix – alt taget i betragtning.

Martin var en tur i muren under fredagens træning…

Du kan læse mere her…

Sommerløbet på Ring Djursland

Der var drama både på og udenfor banen på Ring Djursland i weekendens Sommerløb. Den regerende mester fra 2018, Martin Andersen, kom først over målstregen i finaleheatet i Super GT-klassen, men…

Du kan læse mere her…

Spændende dag på Jyllands-Ringen

3. afdeling af mesterskabet i OK Mobil1 Super GT blev afviklet på Jyllands-Ringen den 8. og 9. juni.

Feltet i OK Mobil1 Super GT gav her opvisning…

Du kan læse mere her…

Juni-løbet på Ring Djursland

Anden afdeling af motorsportens superklasse – OK Mobil1 Super GT – på Ring Djursland er kørt, og Martin Andersen viste virkelig de andre, at han rangerer blandt topkørerne…

Du kan læse mere her…

Så er sæsonen skudt i gang i motorsportens superklasse!

Så er sæsonen skudt i gang for motorsportens superklasse – Super GT Danmark!

Martin Andersen fik en lidt uheldig start, idet der var tekniske fejl på bilen, men det lykkedes for de skrappe mekanikere i Andersen Motorsport at få løst udfordringerne.

Du kan læse mere her

Så er vi ved at være klar til sæson 2019!

På Motorshow 2019 i Herning præsenterede Martin og Andersen Motorsport den nye V6 racer til sæson 2019.

Den ser virkelig frygtindgydende ud, så det bliver spændende, om den æder alle de andre, når det for alvor går løs på Padborg Park den 27. og 28. april ????

Du kan se mange flere billeder fra Motorshow 2019 her

Martin blev dansk mester 2018 i motorsportens superklasse!

For tredje gang i træk vandt Martin et løb i OK MOBIL 1 DST, og dermed kunne han også køre over målstregen som 2018-mester i superklassen i dansk motorsport.

Martin scorede 97 af 100 point i afslutningsløbet på Padborg Park

Der var spænding helt frem til sæsonens sidste 20 minutters race, idet Martin og Ole Petersen lå med kun 3 points forskel, men Martin udnyttede effektfuldt sin pole position, og han kørte over målstregen som en fuldstændig suveræn vinder.

Set over sæsonen har der været mange problemer med bilen i begyndelsen, men man må sige, at med et sådant superteam er Martin og Andersen Motorsport kommet rigtig stærkt igen.

Godt gået – og TILLYKKE!

Se en masse billeder fra finaleløbet her

23. september 2018

Det blev alligevel en hyggelig dag på Ring Djursland i selskab med Andersen Motorsport – selvom bilen drillede. Først en påkørsel, så et nav der sprang, og senere et ødelagt kardankryds – øv!

Teamet er “fit for fight” til finalen på Padborg Park om 3 uger. Vi glæder os. Tak for i dag ??

17. september 2018

DST- løbet på den legendariske Formel 1-bane i Hockenheim blev en kæmpe succes for Martin og Andersen Motorsport. Når man kan vinde 2 ud af 3 heat – ja, så er man en rigtig racerkører – det er ganske vist!

Ingen var i nærheden af Martin, som nu for alvor har kørt sig ind i mesterskabet i motorsportens danske superklasse.

For klassen som helhed blev løbene på den berømte tyske bane en stor succes.

OK MOBIL 1 DST vender tilbage til dansk asfalt og fortsætter på Ring Djursland i næste weekend – og vi glæder os til at være med!

2. september 2018

I går viste Martin Andersen  igen fremragende race, idet han kørte først over målstregen i Night Race-finalen på Padborg Park og tændte dermed for et festfyrværkeri.

Martin har det mest ambitiøse team. Der var skruet helt rigtigt på bilen, og det blev derfor Martin i suveræn stil som nattens konge i Night Race på Padborg Park.

Han viste ganske enkelt klasse hele lørdagen – høstede 94 point af 100 mulige – ny rekord!

Martin er nu nummer 2 i kampen om mesterskabet.

OK MOBIL 1 DST fortsætter om 14 dage på Formel 1-banen Hockenheim i Tyskland.

26. august 2018

I dag havde vi en fantastisk dag på Jyllands-Ringen – både sportslig og socialt!

I forbindelse med Andersen Motorsport’s sponsordag, blev i vi trakteret i den helt store stil. Til middag var der stor buffet med salater, kartofler i forskellige afskygninger samt brød. Dertil kalvespidsbryst og kalkun. Senere blev der budt på eftermiddagskaffe og kage.

Sportslig var det en virkelig god dag for Martin. Selvom dagens løb ikke tæller med i DST-klassementet, blev der alligevel “gået til stålet”. Martin var suveræn bedst i lørdagens heat, og i dag blev det også til 2 førstepladser i Special Saloon-klassen.

Du kan se en masse billeder fra dagen her

16. juni 2018

Det blev en meget hektisk og stressende weekend på Rudskogen Motorsenter i Norge.

Billedet herover er taget af den norske fotograf Terje Tytlandsvik.

Efter nærmest at være dømt ude med endnu en kaput motor lørdag – blev en ny motor bragt op lørdag aften fra Danmark – og monteret i løbet af natten. Dette kan kun lade sig gøre, når man har et super effektiv team.

Martin Andersen er tilbage i toppen af Danmarks superklasse – DST.

Med en 3. plads i Rudskogen har Martin virkelig formået at komme tilbage i kampen om mesterskabet ??

Stor weekend for Andersen Motorsport!

7. maj 2018

Årets 2. afdeling i Danish Supertourisme på Ring Djursland i søndags blev en succes for Martin. I kvalifikationen lørdag satte han hurtigste omgangstider. Pole Position søndag betød jo så en startplacering som nummer 8 i første heat. En placering som han holdt.

I 2. heat startede han således forrest og førte fra start til mål – endda med et stort hul ned til Ole Petersen!! Dagens sidste heat blev aflyst på grund af et uheld i en anden klasse.

Således blev Martin en flot nummer 2 i løbet.

I det samlede klassement er “det blå lyn” nu placeret som nummer 7. ???

23. april 2018

Martin Andersen og Andersen Motorsport havde en uheldig start på sæsonen til åbnings løbet på Padborg Park i den forgangne weekend.

En død motor satte ham ud af spillet i første heat. Ærgerligt – efter en kanon kvalifikation i lørdags ??

Han komme stærkt tilbage på Ring Djursland på søndag!